Το βάρος τους πλέον στο πρωτάθλημα ρίχνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τον αποκλεισμό που γνώρισαν από την ομάδα της Βουλιαγμένης στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με 8-7. Αυτό τόνισαν μέσα από τις δηλώσεις τους οι Νίκος Δεληγιάννης, Θοδωρής Βλάχος, Δημήτρης Κραβαρίτης και Δημήτρης Μάζης, οι οποίοι είχαν και μερικά παράπονα από την διαιτησία.

«Στο γκολ που έκρινε το παιχνίδι, προφανώς είναι λάθος δικό μου. Όμως ο διαιτητής σφυρίζει ακόμη, και όταν γίνεται κάτι τέτοιο, το παιχνίδι πρέπει να σταματάει. Ίσως και να είναι λάθος δικό μου ξαναλέω, όμως όταν ο Γούνας σούταρε ο διαιτητής σφύριζε για δεύτερη και τρίτη φορά. Εντούτοις πιστεύω δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Κάναμε μια πολύ κακή αρχή και εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Τα γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή ήταν πολλά για μας. Η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί το κύπελλο ήταν στόχος μας. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος μας, και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο», τόνισε ο Δεληγιάννης.

Επίσης, ο Θοδωρής Βλάχος είπε: «Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ που έδωσε το παιχνίδι στην Βουλιγμένη, όμως θεωρώ ότι δεν κρίθηκε εκεί ο αγώνας, αλλά στα δύο πρώτα οκτώ λεπτά όπου δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Τα παιχνίδια της σειρά του πρωταθλήματος είναι διαφορετικά. Ακόμη και αν κερδίζαμε, θα έπρεπε να παραμέναμε το ίδιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Ενώ, ο Δημήτρης Κραβαρίτης τόνισε: «Στο τελευταίο γκολ οι παίκτες πάνω στην ένταση θεώρησαν ότι ακούστηκε η κόρνα, όμως δεν ήταν αυτό το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε 7 γκολ πολύ γρήγορα, και είχαμε απογοητευτικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Εκτελούσαμε χωρίς να σκεφτούμε, και αυτό ήταν κακό για εμάς, όπως και στο τέλος, που είχαμε τρις την ευκαιρία να τελειώσουμε εμείς το παιχνίδι, αλλά πετάξαμε τις ευκαιρίες μας στα σκουπίδια. Όμως δεν έχουμε κάνει κανένα συμβόλαιο για να παίρνουμε κύπελλα και πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός. Είναι σημαντικό να κατακτούμε τρόπαια, γιατί αυτή είναι η φύση της ομάδας, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Μπορεί κάποια ομάδα να είναι καλύτερη. Από εμάς έφυγαν 8 διεθνείς παίκτες, και προστέθηκαν εξαιρετικοί παίκτες στις άλλες τρεις ανταγωνίστριες ομάδες. Τώρα μένουν οι τελικοί του πρωταθλήματος, κόντρα στη Βουλιαγμένη, που έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές, κερδίσαμε δύο, και χάσαμε δύσκολα στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια».

Τέλος, ο Δημήτρης Μάζης υπογράμμισε: «Ο Δελληγιάννης δεν είχε ευθύνη σε κανένα γκολ που δέχθηκε. Σαν κάθε ομάδα έχουμε κάποια κενά, και αυτό είναι φυσιολογικό. Θεωρώ ότι μας επηρέασε αγωνιστικά ο ημιτελικός κόντρα στη Χίο για το πρωτάθλημα, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά ώστε να διεκδικήσουμε για ακόμη μία χρονιά το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube