Την ερχόμενη Δευτέρα – μετά το τέλος των πλέι οφ – θα συναντηθεί η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού και θα μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχοντας ως στόχο την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «πράσινοι» θα προτείνουν μείωση αποδοχών στον 65χρονο προπονητή και θα του εξηγήσουν ότι προχωρούν σε ένα πλάνο με νέα παιδιά από τις ακαδημίες και νέους παίκτες από το εξωτερικό.

Έτσι το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να «χτίσει» μία ομάδα, που και παρόν και μέλλον θα έχει, αλλά πάνω σε υγιείς οικονομικές βάσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή του Φερέιρα αποτελεί ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει οριστικά την αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Ελλάδα και το «τριφύλλι».

Αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε οι «πράσινοι» εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Γιώργου Δώνη.

Οι διοικούντες θα στραφούν άμεσα στον 43χρονο τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!