Την επιθυμία του να γιορτάσει τα 30α του γενέθλια ως πρωταθλητής Ευρώπης, εξέφρασε ο Πετρ Τσεχ. Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, ο οποίος αύριο (20/5) έχει γενέθλια, τόνισε πως αν στον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου πάρει το τρόπαιο δεν θέλει τούρτα.

«Θα είναι φανταστικό να γιορτάσω τα 30α μου γενέθλια μία μέρα μετά την κατάκτηση του Champions League. Αν πάρω το τρόπαιο, δεν θέλω τούρτα», ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα των «μπλε» για να αναφερθεί στη συνέχεια στον χαμένο τελικό του 2008 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6-5 στα πέναλτι).

«Είχαμε 120 λεπτά για να κερδίσουμε το Champions League. Το να κάτσω στο τέρμα μου και να κλάψω δεν είναι του χαρακτήρα μου, επειδή με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να αλλάξεις ότι έχει γίνει.

Μπορείς να αλλάξεις το παρόν και το μέλλον και το παρόν είναι ότι είμαστε ξανά στον τελικό και ελπίζω ότι αυτή τη φορά ο αγώνας θα τελειώσει με διαφορετικό τρόπο.

Είμαι οχτώ χρόνια στην ομάδα και αυτός είναι ο δεύτερος τελικός μου. Φέτος, το ταξίδι για τον τελικό ήταν μεγάλο. Δεν είναι πάντα εύκολο και ένα άτυχο παιχνίδι μπορεί να σου αλλάξει όλη τη σεζόν. Αυτή τη φορά ευτυχώς τα άτυχα παιχνίδια έχουν ήδη πραγματοποιηθεί
», ανέφερε ο Τσέχος γκολκίπερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναβλήθηκε το ματς πρωταθλήματος της Λέφσκι Σόφιας πριν την ΑΕΚ

Αλλαγή έδρας για την αντίπαλο της ΑΕΚ: Στο «Βασίλ Λέφσκι» θα υποδεχθεί την Ένωση η Λέφσκι Σόφιας

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να αναλύσουν τα λάθη και να πράξουν ανάλογα»

Οι φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν την ομάδα παρά τον αποκλεισμό

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα - Ελπίζουμε πως θα είμαστε όλοι εδώ όταν θα ξεκινήσει το Europa League»

«Όλα πήγαν στραβά από την αρχή, να μαζέψει τα κομμάτια του ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Τσανάκα από την Ολλανδία

Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των playoffs του Champions League

Ρέτσος: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, να δουλέψουμε και να σηκωθούμε όπως κάνουμε συνέχεια»

Πρόκριση με τριάρα ανατροπής για τη Λιόν, η Χάποελ Μπερ Σεβά απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... λιοντάρι, αλλά κατά βάση πλήρωσε τα λάθη που έχουν κάνει όλοι»