Το βλέμμα τους στην επόμενη χρονιά, η οποία θα τους βρει στην Football League, έχουν στρέψει στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί θέτουν επί τάπητος τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, που ξεκινάει με προπονητή αλλά και με μεταγραφές ουσιαστικές.

Η κατηγορία είναι δύσκολη και στην Κρήτη ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις διαδικασίες με τον προπονητή και στη συνέχεια να αρχίσουν τα… ψώνια και τις μεταγραφές. Οι αποχωρήσεις θα είναι πολλές και οι παίκτες που θα αποχωρήσουν αρκετοί, όμως υπάρχει η πεποίθηση ότι θα γίνουν κινήσεις ουσιαστικές οι οποίες θα βοηθήσουν στην άνοδο.

Ένας από τους παίκτες στους οποίους ο Εργοτέλης θα στηριχθεί την επόμενη σεζόν είναι ο Ντιέγκο Ρομάνο. Ο Αργεντινός μέσος θα ηγηθεί των προσπαθειών για να επιστρέψουν στην Σούπερ Λίγκα. Μαζί του αναμένεται να είναι οι Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Κυριακίδης και Κατσικοκέρης, οι οποίοι θα αναλάβουν να σηκώσουν το φορτίο της επιστροφής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»

Ρότα: «Για τέτοιες νίκες σε ντέρμπι πρέπει να δίνεις όλο σου το “είναι”»

ΑΕΚ: Κάλεσμα της Original 21 για υποδοχή της ομάδας μετά το διπλό στο Φάληρο

Κετσετζόγλου: «Φανταστική βραδιά για την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα πλέον είναι στο χέρι της»

Κοϊτά: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τρόπο που πανηγύρισα στο τέλος του αγώνα»

Χριστόγλου: «Ας πρόσεχε ο Ολυμπιακός - Ανούσιο το παιχνίδι του, έχει πλέον… Γολγοθά να ανέβει»

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν καλύτερη η ΑΕΚ - Υπάρχει χρόνος, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε δίκαιο πρωτάθλημα, αλλιώς όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης οφείλουν να αποχωρήσουν»!