Παρόλο που τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης είναι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά ο Μάρκος Βελλίδης αισιοδοξεί ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιλυθούν.

«Ελπίζω ότι θα βρεθεί μια λύση», λέει ο τερματοφύλακας των «κίτρινων», που παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες δεν σκέφτεται να αποχωρήσει.

«Ωστόσο θα πρέπει να στρώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα, κυρίως σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο», επισημαίνει.


Οι δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη στον «Real Fm Θεσσαλονίκης»:

Για την καθιέρωσή του στον Άρη: «Είναι σημαντικό που καθιερώθηκα κάτω από τα δοκάρια του Άρη. Ήθελα να πάρω την θέση βασικού από τότε που ήρθα στην ομάδα κάτι που κατάφερα με σκληρή δουλειά. Ο τραυματισμός του Μιχάλη Σηφάκη μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ήταν δύσκολη η καθιέρωση μου κυρίως μετά και την έλευση του Έλντιν Γιακούποβιτς. Είναι γεγονός πως η σταθερότητα κάνει πραγματικά μεγάλο έναν τερματοφύλακα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου πρόσφεραν αυτή την χαρά».

Για την κατάσταση στον Άρη: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι πάρα πολλά και οι καταστάσεις εξαιρετικά δύσκολες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση για να λυθούν όλα αυτά».

Για την στάση της διοίκησης: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν. Θα ήθελα από την διοίκηση να είναι πιο συνεπής σε εμάς από εδώ και πέρα. Όταν μία ομάδα έχει δυνατή διοίκηση μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά».

Για το μέλλον του: «Αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο τον Άρη με τον οποίο έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Ωστόσο θα πρέπει να στρώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα, κυρίως σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο».

Για το αν σκέφτεται το εξωτερικό: «Σίγουρα σκέφτομαι το εξωτερικό. Θα ήθελα να δω πως δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές εκεί πέρα, να ζήσω νέες εμπειρίες. Επαναλαμβάνω όμως πως αυτή την στιγμή στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο ο Άρης».

Για τις κλήσεις του Σάντος εν όψει του EURO: «Δεν μου μένει πικρία από την απόφαση του κ. Σάντος. Και μόνο το γεγονός ότι ακούγεται το όνομα μου για την Εθνική Ελλάδας αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τις κλήσεις του προπονητή (σ.σ. των Χαλκιά, Τζόρβα και Σηφάκη). Εύχομαι να αποδειχθούν οι καλύτερες. Το μόνο που μένει για μένα είναι η δίψα και η σκληρή δουλειά που θα μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ με την «γαλανόλευκη» στο μέλλον».

Για τις δηλώσεις του Χιώτη: «Ο Διονύσης Χιώτης είναι πιο έμπειρος για αυτό και μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Το γεγονός ότι βαδίζει στα 35 χρόνια δεν του δίνει πολλές ευκαιρίες για να συμμετέχει σε κάποια μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Ελλάδας».

Για το Euro 2012: «Πάνω από όλα εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποδοσφαιριστές για αυτό πρέπει να αγωνιστούμε σαν ομάδα, όπως κάναμε και τα περασμένα χρόνια. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για όλους τους Έλληνες».

Για τον Μιχάλη Σηφάκη: «Ο τραυματισμός του Μιχάλη ήταν πολύ σοβαρός. Ξέρω πως θα δουλέψει όπως πρέπει για να εμφανιστεί πανέτοιμος για γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας».

Για τους τερματοφύλακες του χθεσινού τελικού του Champions League μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Τσέλσι: «Είναι δύο μεγάλοι τερματοφύλακες. Δεν μπορούμε να τους ρίξουμε ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκαν τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στην διαδικασία των πέναλτι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

TAGS: Άρης