Τον Άρη που οραματίζεται τα επόμενα χρόνια ανέλυσε η πλευρά του νυν προέδρου, Θανάση Αθανασιάδη στη σημερινή γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών.

Λεπτομερής περιγραφή του ρόστερ για τη νέα σεζόν και το πλάνο για τα χρήματα που θα εισρεύσουν στα ταμεία του συλλόγου.

Την ανάλυση ανέλαβε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Άρη, Νίκος Στακιάς.





Η πρόταση έχει ως εξής:

«Το ρόστερ θα αποτελείται από 27 παίκτες, εκ των οποίων 13-14 θα είναι Έλληνες. Πέντε θα είναι μη κοινοτικοί, κυρίως από χώρες της Λατινικής Αμερικής (συνεργασία με την εταιρεία Traffic), 8-10 θα είναι κοινοτικοί, κυρίως από την αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου σε συνεργασία με τον Μανέλ Φερέρ (έχει ήδη συναφθεί συνεργασία) και τον Αρτούρο Φερνάντεζ (πρόεδρο της ομοσπονδίας, μάνατζερ της Πορτογαλίας). Μέσα στους 13-14 Έλληνες υπολογίζονται και όσοι παίκτες προωθηθούν από τις Κ20 και Κ17.

Το χρονοδιάγραμμα αφορά την εισροή κεφαλαίων 2-2,5 εκατ. ευρώ έως 30 Ιουνίου. Για τις επόμενες χρονιές αναλογικά 2 εκατ. ευρώ ετησίως, συνολικά θα μπει ποσό της τάξης 8-8,5 εκατ. ευρώ έως το 2015.

Το μπάτζετ της ομάδας θα είναι 3,2 εκατ. ευρώ, συν 800.000 ευρώ για την εφορία. Μαζί με όλα τα λειτουργικά έξοδα και άλλες δαπάνες το συνολικό μπάτζετ για την επόμενη χρονιά θα είναι περίπου 7 εκατ. ευρώ (6,86 εκατ. ευρώ). Τα έσοδα προβλέπονται 8,4 εκατ. ευρώ, συν οι συνδρομές των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

Αποφόρτιση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία της Τούμπας - Ειδικό πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία και ο Κοντούρης!

TAGS: Άρης