Στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, βρίσκεται ήδη το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Όπως τόνισε ο Ρομέιν Σάτο, οι «πράσινοι» πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν τη νίκη και να ισοφαρίσουν τη σειρά ώστε να μην βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ με την πλάτη στον τοίχο.

«Δεν εμφανίσαμε στο παρκέ το πρόσωπο που θέλαμε. Κάναμε πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας πολλούς πόντους», είπε ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ και πρόσθεσε: «Το επόμενο ματς είναι πολύ κρίσιμο για εμάς καθώς πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού: «Γυναίκα φίλαθλος τράβηξε το μανίκι διαιτητή»

Mήτογλου: «Καταθέσαμε ψυχή, βγάλαμε εγωισμό, δείξαμε πόσο το θέλουμε»

Γουόκαπ: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τρομερή ενέργεια και σκληράδα - Δεν νιώθω κουρασμένος»

Σορτς: «Όλοι γνωρίζουν το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού - Έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε»

Αταμάν: «Θέλω να ξαναδώ τα φάουλ του Ναν - Ελπίζω να δούμε δίκαιο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσει η ομάδα που το αξίζει»

«Ολυμπιακός χωρίς φρεσκάρισμα - Παναθηναϊκός με ψυχή μέχρι τέλους»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Πετρίδη από το Telekom Center!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Game 4

Τολιόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα - Πάντα έτσι θέλουμε να παίζουμε»

Αταμάν: «Δεν τους αφήσαμε να πάρουν το πρωτάθλημα στην έδρα μας - Αφιερωμένη η νίκη στον Παύλο»

Ηγετικός Ναν, αναδείχθηκε MVP του Παναθηναϊκού παρότι αποβλήθηκε στο 33ο λεπτό!