Η φορολογική ενημερότητα ήταν το κύριο πρόβλημα για την αρνητική εισήγηση του αρμόδιου οργάνου της ΕΠΟ για την αδειοδότηση του Πανιωνίου εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο οι Νεοσμυρνιώτες να βρουν τις 320.000 ευρώ που απαιτούνται για να καταβάλλουν στην Εφορία.

Πλέον στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ευελπιστούν ότι στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ που θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου θα βρουν το παραπάνω ποσό μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης, οι διοικούντες ποντάρουν στην έφεση που θα ασκήσουν, ώστε να δικαιωθούν στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Στην ερώτηση για ποιον λόγο ορίστηκε κοντά στα μέσα Ιουνίου η γενική συνέλευση, εφόσον οι εξελίξεις βιάζουν την ΠΑΕ. Η επίσημη θέση του συλλόγου ήταν, ότι «πήγαμε εκεί για το τυπικό μέρος, μια που περιμέναμε το αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες συνεχίζονται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ