Πιθανώς αύριο ή το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Ατρόμητο. Ο μάνατζερ του 42χρονου προπονητή ήρθε στην Αθήνα για να τον ενημερώσει για τις συζητήσεις που έχει κάνει και τις πιθανότητες που υπάρχουν για τη συνέχιση της καριέρας του, ενώ ίσως την Τετάρτη να δοθεί η απάντηση στον ιδιοκτήτη του συλλόγου του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό.

Ο Γιώργος Δώνης έχει προτεραιότητα να εργαστεί στην Αγγλία, αρκεί ωστόσο να προκύψει κάποια ομάδα από εκεί. Για την πρόσληψή του ενδιαφέρον φημολογείται πως υπάρχει από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ωστόσο τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει αν δεν αποσαφηνιστεί το μέλλον των Ζεσουάλδο Φερέιρα και Λάζλο Μπόλονι αντίστοιχα.

Η διοίκηση του Ατρομήτου θέλει να κλείσει-με τον έναν ή τον άλλο τρόπο-το θέμα του Δώνη μέσα στην εβδομάδα. Ήδη υπάρχουν στα υπόψη κάποιες εναλλακτικές λύσεις για την τεχνική ηγεσία σε περίπτωση αποχώρησης του τωρινού προπονητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπούρμπος στη «Δίκη»: Οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές είναι πάνω από 20 εκατ. ευρώ

Τέλος από την Κηφισιά ο Ξενόπουλος

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»