Έναν Ολυμπιακό πιο δυνατό, να κατακτά το νταμπλ αλλά και να πραγματοποιεί μια ακόμη καλύτερη πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέλει να δει στη νέα αγωνιστική σεζόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως τόνισε στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των παλαιμάχων της ομάδας. Ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ στάθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και επεσήμανε ότι ένας από τους στόχους του είναι να νοικοκυρέψει τον σύλλογο "ακόμη περισσότερο", όπως είπε.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει τρεις στόχους. Να κατακτήσει το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα, αλλά και να πραγματοποιήσει μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Πιστεύω ότι πετύχαμε και τους τρεις στόχους μας. Ίσως στην Ευρώπη να θέλαμε κάτι περισσότερο, όμως στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πάρουμε μία ακόμη πρόκριση και να συνεχίσουμε ακόμη ψηλότερα», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε:

«Ο στόχος μας είναι ένας. Του χρόνου η ομάδα μας να είναι ακόμη πιο δυνατή. Να πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετέχει. Όχι μόνο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά και να πραγματοποιήσει μία ακόμη καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία. Θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι η χώρα μας περνάει μία δύσκολη περίοδο. Σε μία τέτοια κατάσταση, είναι δύσκολο να σχεδιάσεις το μέλλον. Εμείς, λοιπόν, θέλουμε να κοιτάξουμε πρωτίστως να νοικοκυρέψουμε ακόμη περισσότερο τον σύλλογό μας. Όπως έχω πει ξανά, θέλουμε χωρίς σπατάλες και υπερβολές να χτίσουμε μία ομάδα η οποία θα διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και θα κάνει πέντε βήματα παραπάνω στην Ευρώπη».

Στο τέλος έστειλε ένα μήνυμα ενότητας...

«Είναι δεδομένο ότι στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε, σας θέλουμε όλους κοντά μας. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το παρελθόν δίνει ώθηση και στο μέλλον. Θέλουμε το Καραϊσκάκη να παραμείνει μία “καυτή” έδρα, όπως είναι και τώρα, άλλωστε. Γνωρίζετε όλοι ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος, ως μία γροθιά. Βλέπετε ότι και με τον Ερασιτέχνη, αλλά και με το τμήμα μπάσκετ, είμαστε ενωμένοι και πορευόμαστε μαζί, στις επιτυχίες που σημειώνει ο σύλλογός μας. Τονίζω και πάλι ότι σας θέλουμε όλους κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει την προσπάθειά του ο Γιακουμάκης - Είχε τρελαθεί που έχασε τον τελικό Κυπέλλου»!

Δεσύλλας: «Οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού θα γνωστοποιηθούν μετά το τέλος της σεζόν»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χάσει το μεγάλο του όπλο»

Τσακίρης: «Καλύτερη από τον ανταγωνισμό για 3η σερί αγωνιστική η ΑΕΚ - Για βασικός ο Γιόβιτς την Κυριακή»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Νταβέλης»

Νταμπίζας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Συμφωνώ απόλυτα με την στάση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet»

Επανέρχονται στη Βραζιλία: «Ο Παναθηναϊκός και μια ομάδα του Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων