Την άποψη ότι το τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνα που έχουν προηγηθεί για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α1 Μπάσκετ εξέφρασε ο Νίκος Λινάρδος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος φόργουορντ τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν μειώσει τις πιθανότητες που ήταν υπέρ των Πειραιωτών και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Λινάρδος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Το τελευταίο παιχνίδια θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο και το τρίτο, αφού σε αυτό θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής. Αν πριν οι πιθανότητες ήταν σε μεγάλο βαθμό υπέρ του Ολυμπιακού, τώρα ο Παναθηναϊκός έχει μειώσει αισθητά τη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι είναι μέθοδος συσπείρωσης αυτό που κάνει ο Ομπράντοβιτς. Μέσα στις τέσσερις γραμμές όλα ξεχνιούνται. Κανένας παίκτης σε ένα τέτοιο ματς δεν σκέφτεται αν θα φύγει ο προπονητής του ή κάποια άλλα προβλήματα».

Καταλήγοντας, ο Λινάρδος τόνισε: «Μου αρέσει το κλίμα που φτιάχνουν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο με την ωραία συμπεριφορά που έχουν δείξει. Βλέπουν τους τελικούς οι ξένοι και γελάνε μαζί μας, αφού έχουμε οπαδούς μόνο της μίας ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Φασούλας καταγγέλλει: «Τηλεφωνούν σε διαιτητές και λένε ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες...»

Βρούτσης: «Προς τη σωστή κατεύθυνση η διενέργεια εκλογών στην ΕΟΚ με φυσική παρουσία»

Παπανικολάου: «Κάποιοι πούλησαν το μπάσκετ και τους Έλληνες - Να το κρατήσουμε σταθερό»

ΕΟΚ: Δια ζώσης οι εκλογές στις 20/12-Δεν έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις της ΚΕΔ, Ασημομύτης νέο μέλος

Κέιναν για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Απεχθάνομαι να λένε ότι γι’ αυτό κερδίσαμε»

Έκλεισε τον Λίλαντ Γουόκερ μέχρι το 2029 o ΠΑΟΚ - Δανεικός στην Κλουζ

Φασούλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν αρκεί η Δικαιοσύνη, πρέπει να σπάσουν αυγά - Βεβαίως θα κατέβω στις εκλογές!»

Στον Κορυδαλλό ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκρατούμενος με τον γιατρό της υπόθεσης Μαζωνάκη

Κόντσαρ: «Είμαι παίκτης που βουτάει στο παρκέ για έξτρα κατοχές - Ανυπομονώ να παίξω μαζί με τον Γουόρντ»

Ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών η ΕΟΚ - Τέλος και επίσημα Κορομηλάς και Πηλοΐδης