Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η διοίκηση του Ολυμπιακού να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδας.

Μετά την παραμονή του Βίτορ Περέιρα στην Πόρτο υπήρξε αναπροσαρμογή των δεδομένων για τον άνθρωπο που θα κληθεί να καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο την επόμενη σεζόν.

Αυτή τη στιγμή φαβορί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως υπάρχουν οι περιπτώσεις από την ισπανική αγορά, εκείνη του Μίροσλαβ Τζούκιτς και στα υπο’ όψιν βρίσκεται πάντα ο Λάζλο Μπόλονι.

Η περίπτωση του Ζαρντίμ

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη με τον Περέιρα στην Πορτογαλία εκτιμούν ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν επιβεβαιώσει ότι ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μπράγκα βρίσκεται στη σχετική λίστα και έχουν συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για εκείνον. Μάλιστα, θεωρούν ότι έχει αρκετά καλά στοιχεία, αφού είναι νεαρός σε ηλικία (38 ετών), με καλή χρονιά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (κατέλαβε την τρίτη θέση με την Μπράγκα) και πλέον είναι ελεύθερος. Το προφίλ του μοιάζει αρκετά με εκείνο του Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Ισπανοί…

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεχάσει τις επιλογές που έχουν από την Ισπανία. Μία σοβαρή περίπτωση είναι εκείνο του Μαρτίνεθ, όμως χρειάζεται να μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε. Επίσης, έχουν ψηλά στη σχετική λίστα τα ονόματα των Ολτρα και Τζούκιτς. Ο πρώτος έχει όρο στο συμβόλαιό του για αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση που ανέβει η Λα Κορούνια (τα κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα) και ο δεύτερος θα έχει υποχρεώσεις στα πλέι οφ για άνοδο με τη Βαγιαδολίδ, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα τελειώσει μετά τις 17 Ιουνίου.

Το θέμα του Μπόλονι

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν επιβεβαιώσει ότι ο Λάζλο Μπόλονι είναι μεταξύ των υποψηφίων να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν. Ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, όμως χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν κάποια διαδικαστικά θέματα. Ο 59χρονος προπονητής έχει δεχθεί διάφορες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως εκείνος δεν έχει πει τι θα κάνει στο μέλλον.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»