Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του ήρθε επιβεβαίωσε ο Πάμπλο Οσβάλντο. Ο επιθετικός της Ρόμα δήλωσε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν του εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να τον δει να φοράει την φανέλα των «μερένχες».

Ιταλικά δημοσιεύματα πριν από λίγο καιρό ανέφεραν πως οι πρωταθλητές Ισπανίας διατίθενται να προσφέρουν δέκα εκατομμύρια ευρώ συν τον Φερνάντο Γκάγκο στην ιταλική ομάδα, προκειμένου να ντύσουν στα «λευκά» τον Αργεντίνο επιθετικό.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος παίκτης τόνισε: «Έχω διαβάσει τις φήμες για το ενδιαφέρον της Ρεάλ και φυσικά με ενδιαφέρουν. Πάντως δεν έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου ούτε κάποια προσφορά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο τετ α τετ που είχε με τον σύμβουλο του προέδρου της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν.

«Σε μια πρόσφατη φιλανθρωπική εκδήλωση συναντήθηκα με τον Ζινεντίν Ζιντάν και μου είπε πως θα ήθελε να με δει να αγωνίζομαι για την Ρεάλ».

Αλέξης Περδίκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλά νέα στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια: Δεν έχει κάτι σοβαρό, προλαβαίνει τη Χετάφε

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!