Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός αναζητά την επόμενη ομάδα του, μετά την αποχώρηση από τη Γιουβέντους και δεν απέκλεισε την πιθανότητα να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, που αγωνίζεται ήδη στους «εκατομμυριούχους».

«Δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου, θα συζητήσω την κάθε πρόταση που θα μου έρθει και θα αποφασίσω», δήλωσε Ιταλός άσος και συνέχισε:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Τρεζεγκέ για τη Ρίβερ Πλέιτ. Πιθανότατα κάποιος από την ομάδα να έρθει σε επαφή μαζί μου. Θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα σαν της Αργεντινής».

Ο πρώην πλέον αρχηγός της Γιουβέντους θυμήθηκε και τον αγώνα της ιταλικής ομάδας κόντρα στους Αργεντινούς το 1996 στο Τόκιο, όταν με γκολ του ίδιου η «Μεγάλη Κυρία» κατέκτησε το Διηπειρωτικό κύπελλο:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού πριν από το γκολ που πετύχαμε, ο Αριέλ Ορτέγκα είχε δοκάρι και ο Άντζελο Περούτζι. Εκείνη τη χρονιά ήμασταν οι δυο καλύτερες ομάδες του κόσμου και όπως γίνεται σε τέτοια ματς, το αποτέλεσμα κρίνεται από μια φάση. Έχω ταξιδέψει πολύ στην καριέρα μου και πάντα οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς με ευγνωμονούν για αυτό το γκολ».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρίβερ Πλέιτ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορίας της Αργεντινής, και μάχεται για την άνοδο της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Για την απόκτηση του Ντελ Πιέρο έμπρακτο ενδιαφέρον έχουν ακόμη δείξει η Σιόν και το Μόντρεαλ.

Επιμέλεια: Πέτρος Θεοδωρίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»

Σε φοβερή κατάσταση ο Κουλούρης, σκόραρε σε τρίτο σερί ματς!

«Ζαλίζει» η συλλογή από τρόπαια και ενθύμια του Ριβάλντο

Ο Ινφαντίνο προανήγγειλε αλλαγές στο οφσάιντ και δικαιολόγησε τις υψηλές τιμές στα εισιτήρια του Μουντιάλ

Σιγά μην σταματήσει: Ο Μιούρα στα 58 του βρήκε νέα ομάδα