«Στόχος μου είναι να οδηγήσω την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, ακόμα υψηλότερο από αυτό που βρίσκεται σήμερα». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του νέου προπονητή της Βαλένθια, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

Ο διάδοχος του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Βαλένθια είναι ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Ο νεαρός κόουτς δήλωσε πως στόχος του είναι να μεταδώσει στην ομάδα όλη την εμπειρία και τις γνώσεις του, με σκοπό να την κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και δυνατή. Τόνισε πως δεν φοβάται τις προκλήσεις και από την αρχή της πορείας του στο χώρο, είχε όνειρο να προπονήσει μια ομάδα όπως είναι οι «νυχτερίδες».

Φροντίζοντας να αναγνωρίσει την πολύ καλή δουλειά που έχει ήδη γίνει τα προηγούμενα χρόνια, έβαλε ακόμα ψηλότερα τον πήχη, δηλώνοντας πως θα κάνει τα πάντα ώστε να είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε επίπεδο. Αυτό, όμως, θα μπορέσει να το πετύχει μόνο αν δουλέψουν όλοι μεθοδικά και χωρίς διακοπές, βάζοντας πάνω από όλους και από όλα την αγάπη τους για την ομάδα. «Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Ένα μικρό, αλλά σίγουρο και σταθερό βήμα, που θα μας οδηγήσει ακόμα ψηλότερα», ήταν οι χαρακτηριστικές λέξεις του Πελεγκρίνο.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!

«Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Μπαρτσελόνα»