Στο δρόμο που «χάραξε» ο Μπρένταν Ρότζερς είναι έτοιμος να βαδίσει και ο Γκάλφι Σίγκουρντσον, με τον πρώην άσο της Σουόνσι να αποκαλύπτει ότι είναι απίθανο να παραμείνει στην Ουαλία, την ώρα που η Λίβερπουλ κινεί, ήδη, τις διαδικασίες για την απόκτησή του. «Ζεστός» και ο ίδιος για τη μεταγραφή του στο «Anfield», δεν αποτελεί πρόβλημα η Χόφενχαϊμ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι δεν βλέπει πως μπορεί να συνεχίσει στο «Liberty», παρά το γεγονός ότι η Σουόνσι τα έχει βρει σε όλα με τη γερμανική ομάδα, στα 6.8 εκατ. λίρες.

Η Χόφενχαϊμ τον είχε παραχωρήσει τον Ιανουάριο δανεικό και οι Ουαλοί άρχισαν τις διαδικασίες για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

«Δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την στιγμή τι ισχύει με το μέλλον μου, δεν μπορώ να πω σε ποια ομάδα θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν. Κάποια στιγμή είπα ότι θέλω να συνεχίσω στη Σουόνσι. Ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ, αλλά από την στιγμή που ο Ρότζερς έφυγε για τη Λίβερπουλ, η κατάσταση άλλαξε», τόνισε για να ρίξει κι άλλο …λάδι στη φωτιά: «Δεν περιμένω ότι θα συνεχίσω στη Σουόνσι γιατί παρατηρώ μία αβεβαιότητα για το νέο προπονητή. Επιθυμία μου είναι να μείνω στην Πρέμιερ και από όσο ξέρω η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για μένα».

Αν και στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπρένταν Ρότζερς με τη Λίβερπουλ υπάρχει ο όρος που απαγορεύει τη μετακίνηση ποδοσφαιριστών από τους «κύκνους» στους «reds», ο Ισλανδός δεν ανήκει στο ρόστερ των Ουαλών και δεν γεννάται θέμα για τη μεταγραφή του. Στα τοπικά Μέσα της ουαλικής πόλης, μάλιστα, παρουσιάζονται φωτογραφίες του Σίγκουρντσον με τη φανέλα των «reds»!

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»