Οι διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου προειδοποίησαν τον Όουεν Χάργκριβς ότι πρέπει να ξεχάσει πιθανή μετακίνηση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον 25χρονο άσο που και αυτός από την πλευρά του έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στο «Όλντ Τράφορντ». Όμως ο γενικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Ούλι Χένες, τόνισε: «Ο Χάργκριβς έχει ενημερωθεί να… παραμείνει ήσυχος. Διαφορετικά θα θυμώσω πολύ και αυτό δε θα είναι καλό γι’ αυτόν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά από δύο συζητήσεις επιμένει ακόμα στο θέμα».

Ο Άγγλος διεθνής δεν βρισκόταν στην ενδεκάδα της Μπάγερν στον αγώνα της Κυριακής με την Μπόχουμ, μετά τις συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες των Βαυαρών. Όμως ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι αποφασισμένος να φέρει τον παίκτη στην Αγγλία και λέγεται πως είναι διατεθειμένος να πληρώσει το ποσό των 17 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

Ο Χάργκριβς, ωστόσο, έχει συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Γερμανίας ως το 2010 και η Μπάγερν που φέτος δεν έχει στο χώρο του κέντρου τον Μπάλακ που πήγε στην Τσέλσι, επιμένει ότι δεν πρόκειται να φύγει. «Δε θα μείνει ελεύθερος κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις», συμπλήρωσε ο Χένες και συνέχισε: «Πρέπει να αποδεχτεί τις αποφάσεις των ανωτέρων του και να δείξει σεβασμό». Ο Φέργκιουσον παραδέχεται ότι η Μπάγερν αντιστέκεται πολύ στις προσπάθειες που κάνει η ομάδα του για να πάρει τον Χάργκριβς. «Προσπαθούμε σκληρά αλλά η Μπάγερν δείχνει πεισματώδη αντίσταση, πράγμα το οποίο μπορώ να καταλάβω».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube