Πρόταση στον Φαϊζάλ Αλ Σαούντ να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό, είπε πως θα κάνει ο Βλάσης Τσάκας μετά τα όσα ακούστηκαν στην Συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου.

«Μπράβο. Τα κατάφεραν. Θα πω στον Πρίγκιπα να μην συνεχίσουμε. Αλλά… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», είπε ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα.

«Το κατάντημά τους είναι οικτρό και τους αφήνω στην κρίση των υγιών φίλων του Παναθηναϊκού» συμπλήρωσε ο Τσάκας.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του:

«Τα λαγωνικά του κου Αλαφούζου καθυστέρησαν μερικούς μήνες, γιατί οι πληροφορίες για το ποινικό μου μητρώο είχαν περιέλθει στα χέρια του προέδρου του Παναθηναϊκού πριν από τα Χριστούγεννα. Αγαστή συνεργασία για το καλό του Παναθηναϊκού!

Θέλω όμως να υπενθυμίσω ότι εγώ προσωπικά δεν κατηγορήθηκα από καμία ΕΡΤ και δε βρίσκομαι στο στόχαστρο καμίας έρευνας για απάτη κατά του Δημοσίου, (για να χρειάζομαι την κάλυψη που προσφέρει το όνομα του Παναθηναϊκού). Το κατάντημά τους είναι οικτρό και τους αφήνω στην κρίση όλων των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Μετά από αυτό η πρόταση μου προς τον HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud, θα είναι να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας. Τα κατάφεραν. Μπράβο τους! Θα κλείσω όμως με το «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

Βλάσης Τσάκας
Συνεργάτης - εκπρόσωπος του H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud».

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR