Τα πράγματα στον ΟΦΗ είναι πολύ δύσκολα, καθώς η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος είναι πολύ κακή.
Έτσι, πολλά αναμένεται να κριθούν από την ευρεία σύσκεψη, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη από τον Σήφη Κορωνάκη. Αυτή θα γίνει στην αίθουσα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πλατεία Κουντουριώτη στο λιμάνι Ηρακλείου.
Σε αυτή αναμένεται να δώσουν το «παρών» τόσο πρώην πρόεδροι του συλλόγου όσο και φορείς από την πόλη του Ηρακλείου. Ο Σήφης Κορωνάκης θα ενημερώσει ενδελεχώς όλους όσους παρευρεθούν στην συνάντηση της Τετάρτης, προκειμένου να ξέρουν τι πρέπει να γίνει, ώστε να βγει από το δύσβατο μονοπάτι που βαδίζει η ομάδα.
Παράλληλα, στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπόλντιζαρ Μπόντορ, ο οποίος φόρεσε την φετινή σεζόν την φανέλα του ΟΦΗ. Ο Ούγγρος μέσος έχει ανοίξει δίαυλο επαφών με την ολλανδική Μπέερσοτ, στην οποία είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν, από το 2000 έως το 2004.
Επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ένα σεμινάριο προπονητικής της ΟΥΕΦΑ, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα θα έχει ο Δημήτρης Βολωνάκης. Ο τεχνικός της ομάδας Νέων του ΟΦΗ ύστερα από πρόσκληση της ΕΠΟ θα βρίσκεται στην Στοκχόλμη, προκειμένου να διευρύνει τις γνώσεις του.
Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης