Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Γυναικών, την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικρατώντας της Βουλγαρίας με σκορ 74-47, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Κορυφαία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν η Τούλα Καλέντζου με 16 πόντους, ενώ καλή εμφάνιση είχαν ακόμα οι Ζωή Δημητράκου και η Κατερίνα Σωτηρίου με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέκος Δάγλας, είπε μετά το ματς: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τους ρόλους της και τη χημεία της. Εμείς το παιχνίδι μας το ξεκινάμε από την άμυνα. Όλα από εκεί αρχίζουν. Θα δουλέψουμε σκληρά και αυτή την εβδομάδα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να παρουσιάσει η ομάδα το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουμε στα επίσημα ματς, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στη Φινλανδία».

Τα δεκάλεπτα: 24-10, 41-24, 56-33, 74-47

Ελλάδα (Δάγλας): Καλέντζου 16(4), Σπαθάρου, Δημητράκου 14(3), Χατζηνικολάου 3 Κωτσοπούλου 8(2), Σταυρίδου 3(1), Παπαμιχαήλ 2, Λύμουρα 3(1), Σωτηρίου 12(2), Πατεράκη, Σκιαδοπούλου 5, Σπανού 8.

Βουλγαρία (Μπουτσέτα): Νικόλοβα 3(1) , Στανόεβα 4, Παχβάροβα 4 , Ζλατάνοβα 4, Περοστίγισκα 16 , Σλάβοβα 8(2), Μίτεβα 2 , Γκεοργίεβα 6, Πέτεβα , Καρτσόφσκα, Ιβάνοβα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube