Ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς, ο οποίος έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα των συμπαικτών του. Προτάθηκε ο Μιζράχι.
Στον δικέφαλο» περιμένουν την Παρασκευή τον Σκεπάνοβιτς, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους «ασπρόμαυρους», παρά την επιμονή του Αμαρουσίου να τον «πολιορκεί», ενώ αναμένεται και ο Νίκος Κούβελας.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στη συμπρωτεύουσα και ο Αντι Πάνκο, ο οποίος έστειλε τη Δευτέρα υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΚΑΕ. Ο λευκός γκαρντ με το που πατήσει το πόδι του στη συμπρωτεύουσα θα μπει αμέσως στο πρόγραμμα προπονήσεων του Μπάνε Πρέλεβιτς.
Προτάθηκε ο Μιζράχι
Πάντως, στον Δικέφαλο" προτάθηκε ο διεθνής Ισραηλινός, Μόσε Μιζράχι (2.01, 26). Η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Μπάνε Πρέλεβιτς για τις θέσεις back up στο 3-4, στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κρατήσει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και έχει θέση έκτου ξένου, αφού ο κάτοχος του Uleb Cup με τη Χάποελ Τελ Αβίβ είναι φτηνός και έμπειρος παίκτης και είναι καλός σουτέρ από μακρινή απόσταση.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης