Αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Αλεξάνταρ Κολάροφ εμφανίζονται στην Γιουβέντους.

Ο Σέρβος μπακ-χαφ φαίνεται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι εν όψει της επόμενης σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο φέρονται να είναι έτοιμοι να ακούσουν προσφορές για την παραχώρησή του.

Ο διεθνής αμυντικός είχε περάσει από το ιταλικό πρωτάθλημα από το 2007 μέχρι το 2010, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Λάτσιο και έτσι κέρδισε την προσοχή των «πολιτών».

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Κολάροφ θα μπορούσε να παίξει στο αριστερό άκρο της Γιουβέντους στο 3-5-2 ή στο 4-3-3.

Το κόστος της μεταγραφής είναι πιθανό να ανέλθει στα 12 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 26χρονου παίκτη από τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι προτιμούν να τον πάρουν ως δανεικό και να υπάρχει μία οψιόν αγορά για το επόμενο καλοκαίρι.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube