Τα πεπραγμένα του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας τη Δευτέρα ανέλυσε ο Απόστολος Παπουτσάκης στο υπόλοιπο ΔΣ του Εργοτέλη, κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης. Επίσης, συζητήθηκαν και αγωνιστικά θέματα, ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συγκλήθηκε και συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

•Ενημέρωση των μελών του ΔΣ από τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη για το χθεσινό ΔΣ της Super League και την πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για την αύξηση των ομάδων του πρωταθλήματος.

•Συζήτηση για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, η υλοποίηση του οποίου πρόκειται να ξεκινήσει εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

Αποφόρτιση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία της Τούμπας - Ειδικό πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία και ο Κοντούρης!

Μπέος για Μπούση: «Δεν τοποθετήθηκε για το καταφανέστατο πέναλτι»

Τάισον: «Το να τα παρατήσουμε δεν ήταν ποτέ επιλογή μας»