Νέα τροπή παίρνει το σίριαλ της Μπάγερν Μονάχου και του Όουεν Χάργκριβς, μιας και οι επιτελείς της ομάδας επέβαλαν στον παίκτη 25.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Ο γενικός διευθυντής των Βαυαρών, Ούλι Χένες, έξαλλος με την συμπεριφορά του Άγγλου μέσου του τα «έψαλε» ενώπιον σύσσωμης της ομάδας. Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα ο Χένες έφτασε στα άκρα και ειπώθηκαν σκληρές κουβέντες. «Βγήκες στο κλαρί για την Μάντσεστερ», είπε μέσα σε όλα ο Χένες στον Χάργκριβς και του επέβαλε το χρηματικό πρόστιμο.

Ο διεθνής μέσος έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο ο γερμανικός σύλλογος έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο πώλησής του.

Επιμέλεια: Φώτης Κασβίκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube