Οδηγία στους Έλληνες ψηφοφόρους να στηρίξουν τη ΝΔ δίνει η γερμανική έκδοση των “Financial Times”. Μάλιστα, το άρθρο που έχει τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό Τσίπρα», είναι γραμμένο ΚΑΙ στα ελληνικά!

Το πρωτοφανές και εν πολλοίς προκλητικό δημοσιογραφικό κείμενο των “Financial Times Deutschland” καλεί, με πρωτοσέλιδο τίτλο, τους Έλληνες εκλογείς, να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ΝΔ.

Ο συντάκτης του άρθρου απευθύνεται στο δεύτερο πρόσωπο σε «αγαπητές Ελληνίδες και αγαπητούς Έλληνες». Ζητά να δώσουν «ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις», ψηφίζοντας «θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης».

Σημειώνει ότι «μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, όπως η ΝΔ, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ» και καλεί τους Έλληνες «να αντισταθούν στην δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

Παρ’ όλα αυτά, η γερμανική εφημερίδα θεωρεί ως «καλύτερη επιλογή μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας…».

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Βρετανία ιδρύει το δικό της FBI - Ανακοινώθηκε η νέα Εθνική Αστυνομική Υπηρεσία

«Αηδιαστικά ψέματα - Δεν κρατούσε όπλο»: Εξοργισμένοι οι γονείς του 37χρονου που σκοτώθηκε στη Μινεάπολη από την ICE

Καιρός: Τοπικές βροχές, ισχυροί άνεμοι και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Αλβανία: Συγκρούσεις αστυνομικών με διαδηλωτές σε συγκέντρωση της αντιπολίτευσης

Σοκ στην Πάτρα: Δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην Παραλία

Εικόνες χάους στη Μινεάπολη μετά τα φονικά πυρά της ICE

Τραμπ μετά τον θάνατο του 37χρονου στη Μινεάπολη: «Δήμαρχος και κυβερνήτης υποκινούν την εξέγερση»

Στα κάγκελα οι κάτοικοι της Μινεσότα: «Ήρθε ή ώρα να κάνουμε κάτι, δεν φοβόμαστε τον ICE»

Σέρρες: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία

Πέθανε η Αναστασία Αθήνη, η γυναίκα που χαστούκισε την Δήμητρα Λιάνη