Με προορισμό την Κύπρο αναχώρησε την Παρασκευή ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος. Ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» θα λάβει μέρος σε σεμινάριο προπονητικής που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (16-17/06) και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.

Πιο συγκεκριμένα θα συμμετάσχει στο διεθνές σεμινάριο «Λευκωσία 2012», μαζί με το μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής ομάδας της Κύπρου, Παναγιώτη Γιανναρά, αλλά και τους Μάριος Αργυρού (προπονητής της ΕΝΑΔ) και Νίκο Λαμπρία (μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνική Κύπρου).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (16/6, 11.00-12.00) μιλώντας για «επιθετική τακτική με τη μπάλα στο low post», ενώ την Κυριακή (17/6) θα μιλήσει αρχικά για «αμυντικές συνεργασίες τριών παικτών και αντίδραση στις αποφάσεις της επίθεσης» και στη συνέχεια για «αμυντική τακτική με τη μπάλα στο low post».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Ασβεστάς: «Απόψε στη ΓΑΔΑ, αύριο στον ανακριτή οι έξι - Νέοι εμπλεκόμενοι και πιθανός αποκλεισμός από το μπάσκετ»!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Διαφάνεια και ισονομία χωρίς εξαιρέσεις - Η ΕΠΑΘΛΑ διαβίβασε τα στοιχεία»