Τις φήμες που θέλουν τη Φιορεντίνα να έχει δεχθεί επίσημες προτάσεις από την Τσέλσι ή τη Νάπολι για τον Στέφαν Γιόβετιτς διέψευσε ο Ντανιέλε Πραντέ, μιλώντας στο «Sportitalia».
Ο Μαυροβούνιος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αφού την περσινή σεζόν πέτυχε 14 γκολ σε 27 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ο 22χρονος παίκτης φημολογείται ότι εξετάζεται από την Γιουβέντους, τη Ρόμα, τη Νάπολι και την Τσέλσι, όμως η διοίκηση των «βιόλα» έχει τονίσει ότι περιμένει από εκείνον να τοποθετηθεί δημόσια για το μέλλον του.
«Δεν έχουμε δεχθεί προτάσεις για τον Γιόβετιτς, ούτε από σπουδαίους συλλόγους όπως η Τσέλσι και η Νάπολι», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα.
Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα ήθελαν την Τσέλσι να ετοιμάζεται πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γιόβετιτς.
Σταύρος Καλογεράκης