Την πεποίθηση πως ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν είναι ακόμα έτοιμος για να φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ (έχει ανακοινωθεί ήδη), εξέφρασε ο Αντρέα Τρινκέρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα «Walla».
Μάλιστα, ο τεχνικός της Καντού άφησε αιχμές για την αποχώρηση του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ιταλική ομάδα.
«Είπα στον Σερμαντίνι πως δεν είναι έτοιμος για να πάει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πρόκειται για μία ομάδα, στην οποία υπάρχει μεγάλη πίεση, από 11.000 οπαδούς σε κάθε ματς. Του είπα πως δεν θα πάει για να αντικαταστήσει τον Μπέντζαμιν Όρτνερ, αλλά τον Σχορτσανίτη! Έχει ταλέντο, αλλά δεν είναι έτοιμος για τη Μακάμπι. Ο Σερμαντίνι τραυματίστηκε και δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος πως έκανε το καλύτερο για να επανέλθει, για να μη χάσει τη μεταγραφή στη Μακάμπι, καθώς είχε συμφωνήσει μαζί της από το Μάρτιο», είπε αρχικά ο Αντρέα Τρινκέρι και πρόσθεσε:
«Πιστεύω πως ο Γκιόργκι δεν ήταν τόσο δίκαιος με την Καντού, όμως ενδεχομένως να μην φταίει αυτός, αλλά ο μάνατζέρ του, Γκάι Ζούκερ. Δεν λέω ό,τι είναι κακό παιδί ο Σερμαντίνι, αλλά σίγουρα έκανε λάθος. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έδειξε αφοσίωση και η Μακάμπι θέλει».