Την παραίτησή του υπέβαλε μετά από συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα, ο Βασίλης Αλεξούδης, προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Παρά τις προσπάθειες του προέδρου του «τριφυλλιού» να τον μεταπείσει, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι οι «πράσινοι» προσθέτουν ακόμη ένα πονοκέφαλο ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.

Ο 52χρονος τεχνικός βρίσκεται στην Παιανία από το Σεπτέμβρη του 2008 και είχε άψογη συνεργασία με όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι λόγοι της παραίτησης είναι καθαρά προσωπικοί και δεν σχετίζονται ούτε με το οικονομικό μέρος, ούτε με κάποιο πρόβλημα με άλλα μέλη του τεχνικού τιμ.

Πάντως, θεωρείται βέβαιο πως τόσο ο Δημήτρης Γόντικας, όσο και ο Πορτογάλος προπονητής θα καταβάλουν μια ύστατη προσπάθεια προκειμένου να μεταπείσουν τον Βασίλη Αλεξούδη και να παραμείνει ο τελευταίος στην ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πράσινο το ντέρμπι των νέων - Νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη!

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς απέδειξε ότι μπορεί να μεγαλώσει το ροτέισον της ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ποιο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για τον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι»

Αθανασίου: «Οι πράσινοι πάνε μόνο για τη νίκη - Ο Νίστρουπ θα κρίνει για τον Λιβάι Γκαρσία»

Κάνγκουα στον ΣΚΑΪ: «Ανυπομονούμε όλοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Με κέρδισε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού»

Αποστολάκης στους 94,6: «Έτοιμος για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Να μην κρίνουμε βιαστικά τον Ιμανόλ»

Παγκάκης: «Θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός - Τα δύο ερωτήματα για την 11άδα»

Τσανάκας: «Να ελέγξει το ματς και να είναι αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός»

Βαλμπουενά: «Το πραγματικό ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό - Μου έλεγαν δεν γίνεται να χάσεις»

Μητσοτάκης για το νέο Καραϊσκάκη: «Ένα βήμα για την αναβάθμισή του - Οι εργασίες προς τον Μάιο του 2027»