Μετά την ανάδειξη του σε πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν 2011-12 της Α1 μπάσκετ των ανδρών, ακόμα μία διάκριση ήρθε για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο 27χρονος παίκτης του Ολυμπιακού ψηφίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ ως ο καλύτερος φόργουορντ στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς. Ο «Πρι» συγκέντρωσε 55 ψήφους, έναντι 35 του συμπαίκτη του Κώστα Παπανικολάου και 12 του Ντιόντε Κρίστμας του ΑΓΟΡ.

Ο Έλληνας διεθνής μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ απέδωσε την επιτυχία του στην ομάδα του και τόνισε ότι «κλειδί» ήταν η σκληρή δουλειά:

«Είναι τιμή μου και αυτός ο τίτλος. Ευχαριστώ πολύ, αλλά πάνω από όλα αυτό το βραβείο ανήκει στην ομάδα. Στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου. Χωρίς εκείνους δεν θα γινόταν τίποτα. Φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο και η σκληρή δουλειά όλη αυτή την χρονιά. Τα βραβεία πάντα είναι ωραία, αλλά πάντα καλύτεροι είναι οι τίτλοι και αυτό είναι που μένει μέσα από αυτή την σεζόν».

Αναλυτικά οι ψήφοι για τον φόργουορντ της χρονιάς:

1 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 55
2 ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 35
3 ΝΤΙΟΝΤΕ ΚΡΙΣΤΜΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN) 12
4 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 9
5 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 6
6 ΔΗΜΟΣ ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ (ΠΑΟΚ) 5
7 ΜΑΪΚ ΜΠΑΤΙΣΤ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 4
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ (ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ) 4
9 ΤΖΟΝ ΝΤΙΜΠΛΕΡ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 3
10 ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ (ΑΡΗΣ) 2
11 ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 1
ΜΑΪΚΛ ΤΕΪΛΟΡ (ΚΑΒΑΛΑ) 1
ΤΖΕΪ ΑΡ ΓΚΙΝΤΕΝΣ (ΠΑΟΚ) 1

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube