Τους… πρωταθλητές της συνταγογράφησης θα κληθεί πολύ σύντομα να εντοπίσει ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς οι «γαλαντόμοι» γιατροί υπογράφουν τόσες συνταγές που βγάζουν μάτι ακόμη και στον πιο άπειρο της υγείας.

Πολύ περισσότερο, φυσικά, στους ελεγκτές της ΗΔΙΚΑ, της εταιρείας του Δημοσίου που έχει αναλάβει την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Ήδη τα ονόματα και η λίστα με τις υπό συζήτηση συνταγές έχουν συγκεντρωθεί και θα παραδοθούν στον νέο υπουργό Υγείας , ενώ στη συνέχεια –κατά τη συνήθη διαδικασία- οι γιατροί θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Τι εντόπισαν –μεταξύ άλλων- οι ελεγκτές; Όπως αναφέρει η απεργιακή έκδοση των εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας, παιδάκια, και κυρίως κοριτσάκια 10 και 12 ετών, να παίρνουν , μετά μανίας, μάλιστα- φάρμακα για την ανόρθωση της σεξουαλικότητας τους, τύπου βιάγκρα!

Οι παιδικές ερωτικές συνταγές ήταν χειρόγραφες και εντοπίστηκαν μετά τη σάρωση και την ενσωμάτωση τους στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Από τις συνταγές που σαρώθηκαν στο πλαίσιο του ελέγχου, βρέθηκε και ιερέας χωριού να λαμβάνει… ορμονοθεραπεία για να τεκνοποιήσει.

Όπως διαπιστώθηκε, οι περισσότεροι χωριανοί έσπευδαν να γράψουν τα φάρμακά τους στο βιβλιάριο του ιερωμένου!

Όσο για το πιο φαρμακείο στη χώρα εκτελούσε τις περισσότερες συνταγές, διαπιστώθηκε ότι αυτό βρίσκεται στην Κέρκυρα.

Στην πολυσυζυτημένη Ζάκυνθο, τέλος, όπου χορηγούνταν και τα περισσότερα επιδόματα τυφλότητας στη χώρα, βρέθηκε γιατρός σε χωριό μόλις 150 κατοίκων να έχει κόψει από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο 5.561 συνταγές.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στην Πάτρα: Δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην Παραλία

Εικόνες χάους στη Μινεάπολη μετά τα φονικά πυρά της ICE

Τραμπ μετά τον θάνατο του 37χρονου στη Μινεάπολη: «Δήμαρχος και κυβερνήτης υποκινούν την εξέγερση»

Στα κάγκελα οι κάτοικοι της Μινεσότα: «Ήρθε ή ώρα να κάνουμε κάτι, δεν φοβόμαστε τον ICE»

Σέρρες: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία

Πέθανε η Αναστασία Αθήνη, η γυναίκα που χαστούκισε την Δήμητρα Λιάνη

Τραγωδία με μετανάστες στην Ικαρία - Ένας ανήλικος χωρίς τις αισθήσεις του, 4 αγνοούμενοι

«Δεν δεχόμαστε εντολές από ξένες δυνάμεις» - Το Ιράν χλευάζει τον Τραμπ ενώ ενισχύσεις φτάνουν στον Περσικό Κόλπο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό από την Δευτέρα, ως και 29 Ιανουαρίου

Τροχαίο με νεκρό στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - Νταλίκα συγκρούστηκε με μηχανάκι