Στην Μπόχουμ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Φράνσις Ντίκο, μόλις ολοκληρωθεί η υπόθεση της προσφυγής του.
Ο Γκανέζος αμυντικός του Άρη έχει δεχθεί πρόταση από την γερμανική ομάδα, η οποία τη φετινή σεζόν κέρδισε την άνοδο στην Bundesliga.
Φέτος ο 29χρονος αμυντικός έπαιξε σε δεκαπέντε αγώνες με την «κίτρινη» φανέλα, έχοντας πετύχει ένα γκολ στη σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 των Θεσσαλονικέων επί του Παναθηναϊκού.
Εν τω μεταξύ, μία εβδομάδα, τουλάχιστον, πίσω θα πάει η πρώτη προπόνηση των παικτών του Αρη για τη νέα χρονιά.
Οι λόγοι ευνόητοι, αφού το ρόστερ αριθμεί μόλις 13 παίκτες και δεν έχει βρεθεί προπονητής.
Η διοίκηση περιμένει την απόφαση της Λίγκας για τις μεταγραφές, προκειμένου να ξέρει πού να κινηθεί, ενώ στο θέμα του προπονητή η απόφαση θα παρθεί ίσως και μέσα στην εβδομάδα, αφού ήδη υπάρχει σημαντική καθυστέρηση.