Την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι η «πρώτη» προπόνηση του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν. Οι παίκτες των «κυανόλευκων» ολοκληρώνουν τις διακοπές τους και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα γήπεδα και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Η νέα χρονιά που θα ξεκινήσει, θα βρει τον Ατρόμητο στα πλέι οφ του Europa League και στον πάγκο του θα έχει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Την Πέμπτη θα περάσουν από εργομετρικά οι ποδοσφαιριστές, ενώ την Παρασκευή από αιματολογικές εξετάσεις. Το Σάββατο θα υπάρξει διπλή προπόνηση και πρώτη γνωριμία του «Ντούσκο» με τους παίκτες, ενώ την Δευτέρα θα γίνει η «πρώτη» για τη νέα σεζόν. Αυτή θα γίνει το απόγευμα στις 19:00 στο γήπεδο του Περιστερίου, όπου θα υπάρχουν και φίλοι της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο