Την επιθυμία να παραμείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατά την επίσκεψή του στο στο 4ο Triple Crown Basketball Camp ως καλεσμένος των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

«Στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα με την αποχώρηση του κ. Ομπράντοβιτς γιατί από την πρώτη μέρα μου ήταν εκεί. Όσο για το μέλλον μου το έχω ξανά δηλώσει ότι θα επιθυμούσα να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό», απάντησε σε σχετική ερώτηση ενός μικρού φίλου του μπάσκετ.

Όσο για το πώς αισθάνθηκε βλέποντας τον Ολυμπιακό να κατακτά την Ευρωλίγκα, ανέφερε: «Καταρχάς στεναχωρήθηκα που εμείς δεν τα καταφέραμε. Όμως ότι μια ελληνική ομάδα μέσα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο κατάφερε να κατακτήσει αυτό τον τίτλο και σε συνδυασμό ότι ήμασταν η μοναδική χώρα με δύο εκπροσώπους στο Final 4 είναι ένα πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό στοιχείο για το μέλλον».

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει απάντησε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί αθλητές, πιθανώς να είναι ο Χουάν Ναβάρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»