Καυστικός απέναντι στην προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και του μπροστάρη της, Γιάννη Αλαφούζου, εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας.

«Εμείς περάσαμε αμέσως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ οι… αγαπητοί φίλοι, “κόλλησαν”. Θα δούμε εάν είναι τυπικό ή όχι το θέμα», είπε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Φαιζάλ μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εμείς δεν είχαμε σκοπό να φέρουμε Μπαρμπαρούσηδες. Αν δεν συμπληρωθεί η ΑΜΚ, τότε θα επανέλθουμε», συμπλήρωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας στον Βασίλη Σαμπράκο στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας:

«Ο Πρίγκιπας Φαιζάλ πέρασε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ οι… αγαπητοί φίλοι, κόλλησαν. Θα δούμε εάν είναι τυπικό το θέμα ή ουσιαστικό. Εμείς θα χαρούμε να πάρουν την άδεια και τις μετοχές και να δούμε αυτό που επιθυμούμε όλοι οι Παναθηναϊκοί. Αυτή την αίγλη την παλιά. Και θα δούμε εάν θα μαζέψουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ που ισχυρίστηκε ο κ. Αλαφούζος που θεωρεί και τα 20 εκατομμύρια αποτυχία… Τους ευχομάστε καλή τύχη. Αλλά τα παραδείγματα που έδωσαν με τον ΑΡΗ, για την εταιρεία Λαϊκής Βάσης, είναι πέρα για πέρα αστεία!

Επίσης, όχι πως έχω κάποιο πρόβλημα με το παιδί, ίσα-ίσα, αλλά εάν έχει σκοπό να μαζέψεις τόσα λεφτά, δεν παίρνεις Μπαρμπαρούσηδες, αλλά ότι θέλεις από την αγορά. Τέλος πάντων. Εμάς μας τοποθετούνε στα τέλη του Ιουλίου για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και η αλήθεια είναι πως δεν θα υπάρχει μεγάλο περιθώριο τότε. Αλλά εάν δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα που θέλουν, τότε, θα επανέλθουμε. Μέχρι τότε, για να μην κατηγορηθούμε ότι υποσκάπτουμε, τραβιόμαστε στην άκρη. Είναι κάτι που μου το ζήτησε ο Πρίγκιπας.

Όσο για τον λόγο που ο Εξοχότατος δεν βρέθηκε με τον Αλαφούζο, θα πω απλά, ότι ήρθε και ζήτησε ραντεβού, αλλά αγνοήθηκε. Για ποιόν λόγο να ξαναζητήσει. Για αυτό μου είπε να τραβηχτώ στην άκρη. Τα πράγματα από την πλευρά μας, είναι ξεκάθαρα και το δείξαμε από την αρχή. Εμένα μου δόθηκε το τηλέφωνο του Αλαφούζου και επικοινώνησα. Ξέρετε τι έγινε; Περίμενα τρεις μέρες στο τηλέφωνο! Και αντί να μας συναντήσει, έκανε μία Συνέντευξη Τύπου και μας επιτέθηκε με φρασεολογίες! Έκτοτε, ο πρίγκιπας Φαϊζάλ μου είπε να μην έχω καμία επαφή με κανέναν. Θα δείξει, εάν έχουμε χώρο να πάρουμε το ποσοστό, εάν δεν μαζευτούν τα χρήματα, έχει καλώς. Εάν δεν έχουμε, πάλι έχει καλώς αφού ο Παναθηναϊκός θα βρει τα λεφτά που χρειάζεται.

Τέλος, θα ηθελα να ενημερώσω τον Αλαφούζο, πως το διαβατήριο του πρίγκιπα λέει ΗRΗ (His Royal Highness) Prince και δεν είναι σκέτο. Αυτό, αφού δεν ξέρει, σημαίνει πως δεν είναι δευτεροκλασάτος, αλλά ένας βασιλικός πρίγκιπας…».

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR