Η αίσθηση παρόμοια με αυτή που είχε ζήσει πριν από μερικούς μήνες. Η Έλενα Φιλάνδρα έκανε στον ημιτελικό των 800 μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ελσίνκι μία γενναία κούρσα, αλλά είδε το «εισιτήριο» του τελικού να της γλιστράει μέσα από τα χέρια. Όπως είχε συμβεί το χειμώνα στην Κωνσταντινούπολη.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού η Φιλάνδρα ήταν ένατη στο σύνολο, ενώ έξι προκρίνονταν στον τελικό. Αυτή τη φορά η πίκρα που ένιωσε ήταν χειρότερη, καθώς έχασε το «εισιτήριο» για μία μόλις θέση.

Έτρεξε στη δεύτερη σειρά, όπου κουράστηκε πολύ για να απεγκλωβιστεί και να περάσει στη δεύτερη θέση- που έδινε απευθείας πρόκριση- με αποτέλεσμα να ξεμείνει από δυνάμεις στην τελική ευθεία και να τερματίσει τέταρτη με 2.02.37. Έτσι πήρε την ένατη θέση στην κατάταξη.

«Είμαι πικραμένη, γιατί προσπάθησα πολύ. Ένιωθα καλά, κυνηγούσα μία καλή επίδοση, αλλά δεν βγήκε. Κοιτάζω μπροστά, γιατί έχουμε και τους Ολυμπιακούς αγώνες», είπε η Φιλάνδρα.

Επιμέλεια: Ρούλα Βλασσοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακόμα πιο μακριά»: Η ξεχωριστή αφιέρωση του Λούη Τσάτουμα στον Μίλτο Τεντόγλου!

Η Αδαμοπούλου πήρε το χρυσό στο επί κοντώ, νικώντας την Κατερίνα Στεφανίδη!

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Μεγάλες επιδόσεις από Γκόγκα και Τσίτσο - Χρυσά για Αδαμοπούλου και Μέρλο

Απαιτητικός Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά - 'Ηθελα κάτι πολύ παραπάνω»

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Γκαραγκάνης και Εμμανουηλίδου την πρωτιά στα 200μ.

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026: Φετινό ρεκόρ για Σκαρβέλη, νίκες για Παυλίδη και Μαγκούλια

Σμπαράλιασε τα ρεκόρ και έγραψε νέα ιστορία ο «χρυσός» Τεντόγλου

Το άλμα με το οποίο ο Τεντόγλου ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ του Τσάτουμα!

Mέγας Τεντόγλου, πέταξε ξανά στα 8,66 και αυτήν τη φορά ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα!

Τεντόγλου από άλλο... πλανήτη με άλμα στα 8,66 μ. - Ο λόγος που δεν θα ισχύσει ως πανελλήνιο ρεκόρ