Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιον ποδοσφαιριστών σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Φήμες ήθελαν τον Αλσατό τεχνικό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση τερματοφύλακα, με τους Γιασκελάινεν της Μπόλτον και Νιέμι της Σαουθάμπτον να αποτελούν τους στόχους, αλλά σε δηλώσεις του ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή το μεταγραφικό μου παράθυρο είναι κλειστό και δεν σκοπεύω να το ανοίξω. Κοιτάζω την αγορά αλλά δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές.»
Ο Γάλλος προπονητής , επίσης, εδώ και καιρό είναι «θαυμαστής» του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Σον-Ράιτ Φίλιπς. Δύσκολα όμως θα ξοδέψει αυτή τη στιγμή περίπου είκοσι εκατομμύρια λίρες που ζητάει η Σίτι για την πώληση του 23χρονου μέσου. «Είναι αλήθεια ότι τον παρακολουθώ καιρό. Η πρόοδος του είναι πολύ γρήγορη, όπως γρήγορα ανεβαίνει και η τιμή του, έχοντας φτάσει σε επίπεδα που δεν μπορούμε να ανταπεξέρθουμε αυτή τη στιγμή.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «κανονιέρηδων».


Επιμέλεια:Γιάννης Καραγιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube