Μια απόμερη αποθήκη εγκαταλειμμένου εργοστασίου στην περιοχή Πάτημα Ελευσίνας είχαν μετατρέψει σε αυτοσχέδια φυλακή οι αδίστακτοι απαγωγείς, οι οποίοι μέσα σε ένα χρόνο είχαν κάνει εφιάλτη τη ζωή επτά χρυσοχόων από τα δυτικά προάστια.

Οι εννέα κακοποιοί, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, αρπαγή, εκβίαση, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία, φαίνεται πως γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα την απομακρυσμένη περιοχή της Ελευσίνας που θυμίζει έντονα λαβύρινθο, καθώς οι περισσότεροι δρόμοι της καταλήγουν σε αδιέξοδο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, η επιλογή του εγκαταλειμμένου εργοστασίου από τους απαγωγείς έγινε επειδή βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το σημείο όπου παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι υπάλληλοι της Διαχείρισης Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ). Ανάμεσα στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΔΕΣΦΑ και τον εγκαταλειμμένο χώρο υπάρχουν χωράφια, ενώ δύσκολα μπορεί κάποιος να προσεγγίσει από εκεί με αυτοκίνητο το σημείο, καθώς δεν υπάρχει δρόμος.

Οι απαγωγείς φαίνεται πως είχαν καταλήξει στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, καθώς ήταν σίγουροι πως δύσκολα θα μπορούσε να κινήσει τις υποψίες όσων εργάζονταν στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην επιλογή έπαιξε και το γεγονός ότι ο δρόμος που περνά μπροστά από την πύλη του εργοστασίου-φάντασμα οδηγεί εύκολα τόσο στην Αττική Οδό όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής.

Ετσι, σε περίπτωση που κάποιος έπαιρνε είδηση την παράνομη δράση τους και αποφάσιζε να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, εκείνοι είχαν αρκετές επιλογές ώστε να εγκαταλείψουν γρήγορα το σημείο και να μεταβούν εύκολα σε κάποιον από τους κοντινότερους κόμβους.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στην Πάτρα: Δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην Παραλία

Εικόνες χάους στη Μινεάπολη μετά τα φονικά πυρά της ICE

Τραμπ μετά τον θάνατο του 37χρονου στη Μινεάπολη: «Δήμαρχος και κυβερνήτης υποκινούν την εξέγερση»

Στα κάγκελα οι κάτοικοι της Μινεσότα: «Ήρθε ή ώρα να κάνουμε κάτι, δεν φοβόμαστε τον ICE»

Σέρρες: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία

Πέθανε η Αναστασία Αθήνη, η γυναίκα που χαστούκισε την Δήμητρα Λιάνη

Τραγωδία με μετανάστες στην Ικαρία - Ένας ανήλικος χωρίς τις αισθήσεις του, 4 αγνοούμενοι

«Δεν δεχόμαστε εντολές από ξένες δυνάμεις» - Το Ιράν χλευάζει τον Τραμπ ενώ ενισχύσεις φτάνουν στον Περσικό Κόλπο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό από την Δευτέρα, ως και 29 Ιανουαρίου

Τροχαίο με νεκρό στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - Νταλίκα συγκρούστηκε με μηχανάκι