Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρουν, η τουρκική ομάδα προσφέρει 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Λαρισαίο γκαρντ. Προκαλεί, ωστόσο, απορίες πώς από τη στιγμή που ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο και μάλιστα μεγαλύτερο από τα χρήματα που του προσφέρουν οι γείτονες, θα μπορούσε ποτέ να πει το «ναι» σε μία τέτοια προσφορά.

Προ ημερών ισπανικά δημοσιεύματα ενέπλεκαν το όνομα του Βασίλη Σπανούλη και με την Μπαρτσελόνα, αλλά είχαν διαψευστεί κατηγορηματικά από τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος είχε καταστήσει σαφές πως ο «V-Span» μένει στον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, υπάρχει αλήθεια στη φημολογία περί Γαλατάσαραϊ και Κώστα Καϊμακόγλου. Ο 29χρονο φόργουορντ έχει πρόταση για διετές συμβόλαιο έναντι 1 εκατ. ευρώ το χρόνο και παρότι δεν έχει ακόμη υπογράψει, είναι πολύ κοντά στο να το κάνει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιάνει στην κορυφή των συμμετοχών τον Ιωαννίδη ο Μπαρτζώκας

Μόντε Μόρις: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός, θα δώσω ό,τι έχω-Μίλησα με Ναν και Χουάντσο»

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις

Stoiximan GBL: Έξοδος στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό και Μαρούσι-ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!