Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό σποτ του Άρη με στόχο την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, που παρά την ζέστη βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Παπαζαχαρίας, Τριανταφυλλάκος, μέλη των ακαδημιών και παλαίμαχοι άσοι όπως οι Κούης, Βένος και Μπαλής.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν μισή ώρα και τα «αποκαλυπτήρια» του σποτ θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στον ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ- Ανεβαίνει αγωνιστικά στα τελευταία λεπτά η ομάδα»

Τσανάκας: «Πάει μόνο για νίκη στη Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός-Προβάδισμα ο Ταρέμι για 11άδα»

Δεσύλλας: «Να κλείσει τη σεζόν με νίκη και να προχωρήσει στην... επόμενη ημέρα του ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έχει… 1.500 λόγους να νικήσει τον Ολυμπιακό-Θα μας μείνει αξέχαστη η φιέστα της Κυριακής»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι Κένι και Μεϊτέ με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Ανοιχτή η παραμονή του Περέιρα

Ολυμπιακός: Αύριο κρίνεται για Έσε και Ποντένσε εν όψει ΑΕΚ-Ποιοι δύο κέρδισαν πόντους

Ατρόμητος: Ανανέωσε με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη

Τσακίρης: «Το σόου πυροτεχνημάτων στη φιέστα της ΑΕΚ θα ξεπεράσει ακόμα και αυτό των εγκαινίων του γηπέδου»

Η ΑΕΚ ετοιμάζει διήμερο γιορτής που θα μείνει στην ιστορία - Η μεγαλύτερη σημαία υψώνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια!

TAGS: Άρης