Την στιγμή που η Παναθηναϊκή Συμμαχία λαμβάνει θετικότατα μηνύματα από την ανταπόκριση των οπαδών της ομάδας, οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού προετοιμάζουν τις εξελίξεις… Σήμερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε συνάντηση με τους Ελευθεράκη και Σαμαρά για τα μεταγραφικά ζητήματα και τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρά γνώρισε τον Κώστα Ελευθεράκη, τον νέο τεχνικό σύμβουλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στη συνέχεια με τον Γιάννη Σαμαρά είχαν για αρκετές ώρες συνομιλία για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για την πρόοδο στα μεταγραφικά ζητήματα, τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί και αυτούς που θέλει ο Πορτογάλος.

Εκτός αυτών, ο Φερέιρα τους ενημέρωσε για τον σχεδιασμό που έχει κάνει για την ομάδα, από την σημερινή ημέρα που άρχισε η προετοιμασία μέχρι και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τριφύλλιου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Με κέρδισε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού - Στο ντέρμπι πρέπει να υποφέρουμε μαζί»

Αποστολάκης στους 94,6: «Έτοιμος για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Να μην κρίνουμε βιαστικά τον Ιμανόλ»

Παγκάκης: «Θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός - Τα δύο ερωτήματα για την 11άδα»

Τσανάκας: «Να ελέγξει το ματς και να είναι αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός»

Βαλμπουενά: «Το πραγματικό ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό - Μου έλεγαν δεν γίνεται να χάσεις»

Μητσοτάκης για το νέο Καραϊσκάκη: «Ένα βήμα για την αναβάθμισή του - Οι εργασίες προς τον Μάιο του 2027»

«Ερυθρόλευκο» Καραϊσκάκη: Οι οδηγίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για το κορεό στο ντέρμπι!

Stoiximan Super League: Όλα τα βλέμματα στο Καραϊσκάκη – Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα

Άρης-Βόλος: Δύο πληγωμένοι αντίπαλοι που αναζητούν αντίδραση

Ηρακλής-Λεβαδειακός: Eπιστροφή στη δράση και στο... Καυτανζόγλειο σε κρίσιμο μας και για τους δυο!