Στην ενεργό δράση ξανά ο Αντώνης Σαμαράς, δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση στο μάτι και μάλιστα σε καθοριστικό σημείο, αφού η τρόικα ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι Αθήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της κυβέρνησης θα δεχθεί την Πέμπτη στο Μαξίμου τους «τροϊκανούς» που φθάνουν αύριο, Τετάρτη.

Αύριο, λοιπόν, θα ανηφορίσουν πάλι στην Κηφισιά οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης. Θα έχουν συνεργασία με τον κ. Σαμαρά στην κατοικία του, για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αλλά και τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.

Αυτές, θα αρχίσουν το απόγευμα της Παρασκευής 6 Ιουλίου. Θα τις αναγνώσει ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, αλλά η ομιλία του θα είναι σύντομη, καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 8 του μήνα, με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ορκωμοσίες για τρεις

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Τρίτη, οι λεπτομέρειες για τις ορκωμοσίες τριών μελών της κυβέρνησης, το πρωί της Πέμπτης. Πρόκειται για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ως υφυπουργό Επικρατείας.

Μαζί τους θα ορκιστεί και ο γιατρός-βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, ως υφυπουργός Αποδήμου Ελληνισμού, απόφαση-έκπληξη που έλαβε σήμερα, Τρίτη, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη