Στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, είναι πολύ πιαθνό να συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Σουάνης, σύμφωνα με κυπριακά μέσα. Ο έμπειρος μέσος, έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με την ομάδα της Κύπρου.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για συμφωνία με τον Φώτη Παπουλή, όμως κάτι τέτοιο διαψεύδεται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον προς το παρόν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Κύπρου ο έμπειρος μέσος, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Ξάνθη