Ιδιαίτερα «ζεστό» ήταν το καλωσόρισμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον Σάββα Θεοδωρίδη στην επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού εν όψει της νέας περιόδου.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρολεύκων» σήκωσε… μανίκια στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη λίγο μετά τις 19:00, δίνοντας τις πρώτες οδηγίες προς τους νέους ποδοσφαιριστές του.

Παρόντες ήταν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Ντιελνά, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Γιαννιώτης, Σιόβας, Καραγκούνης), όπως επίσης οι Τάτος, Σουμπίνιο, Χαβίτο και Ζαραδούκας που επέστρεψαν από δανεισμό.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Χολέμπας απουσίαζαν από την πρώτη, καθώς έχουν εξασφαλίσει λίγες μέρες παραπάνω ξεκούραση. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και έχει αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να επανέλθει.

Το πρόγραμμα του Ίβηρα τεχνικού περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο και διατάσεις, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, με το προπονητικό τιμ να δίνει συνεχώς οδηγίες. Οι τέσσερις γκολκίπερ της ομάδας, Κάρολ, Μέγιερι, Δασκαλάκης και Γιαννιώτης γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Αλεξούδη.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο δίτερμα, ενώ φινάλε δόθηκε με ομιλία του Λεονάρντο Ζαρντίμ προς τους νέους παίκτες του. Επόμενη συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»