Από την οροφή μπήκαν άγνωστοι δράστες σε χρυσοχοείο στο Φαληράκι και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά κοσμηματοπωλείο στο οποίο σημειώνεται διάρρηξη το τελευταίο μήνα, προκαλώντας αναστάτωση και ανασφάλεια στους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι εξετάζουν τη λήψη συλλογικών μέτρων προστασίας των επιχειρήσεών τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διάρρηξη διαπιστώθηκε το πρωί από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν από την οροφή η οποία ήταν κατασκευασμένη από λαμαρίνα και γυψοσανίδα και στη συνέχεια αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα χρυσαφικά που υπήρχαν στις προθήκες του καταστήματος και ανενόχλητοι τράπηκαν σε φυγή.

Η συνολική αξία των κοσμημάτων εκτιμάται - σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος- στις 200.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα δεν διέθετε ούτε συναγερμό ούτε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλάκα: Έγκυος ένα από τα θύματα – Τα σενάρια για τα αίτια της φονικής έκρηξης και οι «σαρωτικοί» έλεγχοι στα γύρω κτίρια

Σιωπή και συντρίμμια: Συγκλονιστικές εικόνες από την ασύλληπτη τραγωδία στην Πλάκα

Νταντάδες, σεφ και προσωπικοί βοηθοί: Η καθημερινότητα των πολύ πλούσιων οικογενειών

Αδιανόητη τραγωδία στην Πλάκα: Στους 6 οι νεκροί - Εντοπίστηκαν και οι τελευταίες σοροί

Η Μύκονος στο ταμείο: Η αλήθεια για τα έσοδα και τις αφίξεις του καλοκαιρού

Τραγωδία στην Πλάκα: Βρέθηκαν δύο ακόμη σοροί στα συντρίμμια - Στους 4 οι νεκροί

Εξωδικαστικός: «Ασπίδα» για την πρώτη κατοικία με αυτόματο «κούρεμα» και χαμηλότερες δόσεις

Π. Γιαννόπουλος: Δεν αναμένονται βροχές το βράδυ στην Αττική - Τι καιρό θα έχουμε αύριο

Τραγωδία στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός στα συντρίμμια

Το «ελληνικό FBI» ανέλαβε την έρευνα για την επίθεση σε εστιατόριο με ένα κοριτσάκι τραυματισμένο