Πάνω που ησυχάσαμε λίγο με τη Γερμανία, έρχεται η Σουηδία να πει ότι οι Έλληνες δεν θα αποφύγουν, τελικά, τη χρεοκοπία και την επιστροφή στη δραχμή.

«Δράστης» ο Άντερς Μποργκ, υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας. Σε δηλώσεις του την Παρασκευή στην κρατική ραδιοφωνία SR, υποστήριξε ότι «η Ελλάδα πιθανότατα θα κηρυχθεί σε πτώχευση παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διάσωση της χώρας».

Ο Σουηδός «Σόιμπλε» τόνισε ότι μία ελληνική χρεοκοπία μπορεί να ακολουθηθεί από έξοδο από τη Ζώνη του Ευρώ, ακόμη και αν η νέα κυβέρνηση της χώρας, όπως είπε, πετύχει αναδιαπραγμάτευση όρων της Δανειακής Σύμβασης.

Και η πτώχευση, όπως είπε ο Άντερς Μποργκ, θα συμβεί επειδή το δημόσιο χρέος της Ελλάδας δεν πρόκειται να υποχωρήσει από το 120% του ΑΕΠ, ούτε το έτος 2022!

Στην περίπτωση, όμως, που γλιτώσουμε το ΚΡΑΧ, δικαιούμαστε να ζητήσουμε από τον κ. Μποργκ να κουρέψει τη χαίτη που
διαθέτει ή έστω να πετάξει το σκουλαρίκι...

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σέρρες: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία

Πέθανε η Αναστασία Αθήνη, η γυναίκα που χαστούκισε την Δήμητρα Λιάνη

Τραγωδία με μετανάστες στην Ικαρία - Ένας ανήλικος χωρίς τις αισθήσεις του, 4 αγνοούμενοι

«Δεν δεχόμαστε εντολές από ξένες δυνάμεις» - Το Ιράν χλευάζει τον Τραμπ ενώ ενισχύσεις φτάνουν στον Περσικό Κόλπο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό από την Δευτέρα, ως και 29 Ιανουαρίου

Τροχαίο με νεκρό στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - Νταλίκα συγκρούστηκε με μηχανάκι

Πώς θα προλάβουν οι γονείς μία εξαφάνιση του παιδιού τους – 10 συμβουλές από το Χαμόγελο του Παιδιού

Καθηγήτρια φίμωσε 13χρονο μαθητή με ταινία - Ζήτησε από συμμαθητή του να του δέσει τα χέρια

Κλαίει το Χ με την ΑΙ φωτογραφία του Τραμπ με πιγκουίνο στη Γροιλανδία - «Δεν έχουμε πιγκουίνους εδώ»

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό