Από την οπτική γωνία συνεχίζει να εξαρτάται το πώς βλέπει κανείς το… ποτήρι των διαρκείας στην ΑΕΚ.

Οι 250 κάρτες που πωλήθηκαν την Παρασκευή διατήρησαν τον μέσο όρο διάθεσης μακριά από τους στόχους Θωμά Μαύρου και διοίκησης.

Το γεγονός ωστόσο πως υπάρχει μια σταθερή βάση «Ενωσιτών» (230-250) που αγοράζουν καθημερινά εισιτήρια, επιτρέπει στο «ποτήρι» να μοιάζει και μισογεμάτο -δεδομένων των συνθηκών.

Διότι την ώρα που νυν παίκτες κάνουν προσφυγές (Αργυρίου), πρώην στέλνουν κατασχετήρια (Ντιουφ), άλλοι τίθενται προς πώληση (Λεονάρντο, Μάκος) και η οικονομική κατάσταση κάνει τον αγωνιστικό σχεδιασμό να μοιάζει… πολυτέλεια, δεν είναι αμελητέο 250 περίπου φίλοι της ΑΕΚ να αγοράζουν καθημερινά διαρκείας. Έστω κι αν ο αριθμός απέχει κατά πολύ από τις προσδοκίες κι έστω κι αν δεν εγγυάται την οικονομική βοήθεια που έχει ανάγκη η ΠΑΕ.

Μια οικονομική βοήθεια, πάντως, που οι φίλοι της ΑΕΚ συνεχίζουν να δίνουν και μέσω των αιτήσεων συμμετοχής, φτάνοντας τις 1.500 περίπου και συγκεντρώνοντας μέχρι τώρα ένα ποσό 95.000 ευρώ συνολικά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Το μήνυμα Αλγουαθίλ πριν από Ρεν και ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Βόλος ELABET: Στο νέο τους ραντεβού είναι αμφότεροι στα σχοινιά!

Τετέι: Έγραψε ιστορία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με γκολ στα 34 δευτερόλεπτα

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

TAGS: A.E.K.