Καμία πρόθεση να πουλήσει τον Νταβίντ Βίγια δεν έχει η Μπαρτσελόνα, όπως γράφει η «Mundo Deportivo».
«Δεν είναι προς πώληση», τόνισε ανώτατο μέλος του καταλανικού συλλόγου στην εφημερίδα και έβαλε φρένο στο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού.
Οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν ότι η αξία του 30χρονου παίκτη είναι ανεκτίμητη, παρότι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Ο Βίγια είχε μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν υποστεί κάταγμα κνήμης κατά διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ιαπωνία.
Μάλιστα, η επιθυμία του Τίτο Βιλανόβα η ομάδα να ενισχυθεί με ένα αριστερό μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό φανερώνει πως είναι πιστεύει στις ικανότητες του διεθνούς στράικερ.
Σταύρος Καλογεράκης