Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πριν το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, για τον Γ’ όμιλο, τόνισε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα, επομένως αυτό αποδεικνύει πόσο καλή ομάδα είναι. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να νικηθεί αυτή η ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά στην προπόνηση και περιμένω να δω ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μου. Θέλω οι παίκτες μου να παίξουν δυνατά και, βέβαια, να το κάνουν αυτό χωρίς πίεση. Νομίζω πως το γεγονός ότι το ρωσικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε στη διάρκεια των διακοπών ήταν θετικό για την ΤΣΣΚΑ, αλλά κι εμείς φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θα πολεμήσουμε κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα».
Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που έδειξε να αναγνωρίζει και αυτός με τη σειρά του την ανωτερότητα του αντιπάλου: «Τι μπορώ να πω για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα και πόσο δύσκολο είναι για κάθε σύλλογο της Ευρωλίγκα να τη νικήσει. Πιστεύω ότι θα πάμε εκεί για να πολεμήσουμε και, όπως λέω πάντα, ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για όλα. Δεν είχαμε αγώνες, αλλά προπονηθήκαμε σκληρά στη διάρκεια των διακοπών, επομένως το μόνο που απομένει είναι να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επιστρέφουμε μετά από μερικά καλά αποτελέσματα και σίγουρα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για οποιονδήποτε να αντιμετωπίζει τη μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη. Κάποιες φορές το υψηλό κίνητρο είναι το καλύτερο όπλο», τόνισε ο Έλληνας γκάρντ.

Επιμέλεια: Πανωραία Λουκά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!