Το σερί των αρνητικών εμφανίσεων συνέχισε ο Τζένσον Μπάτον στις κατατακτήριες δοκιμές του Βρετανικού γκραν πρι, δεδομένου ότι θα εκκινήσει από την 18η θέση.

Ο πιλότος της McLaren που δεν κατάφερε να περάσει στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών τόνισε πως πια είναι συνηθισμένος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του αγώνα θα έχει πλεονέκτημα με τα ελαστικά του.

«Όλα ήταν πολύ καλά, εκτός από την πρώτη περίοδο των δοκιμών (Q1). Είμαι συνηθισμένος πλέον. Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πολλά σετ ελαστικών, οπότε αν αύριο βρέχει δεν θα έχουμε κάνει πολλά χιλιόμετρα με το εν λόγω σετ, ενώ οι υπόλοιποι πιλότοι έτρεξαν με αυτά σε δύο περιόδους», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου της McLaren.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013